Lash volume lifting ( wimperlift)

 

 

Wilt u mooie, gezonde en volle wimpers zonder tijd en moeite kwijt te zijn aan schadelijke wimpertangen en mascara? Neem dan een Lash volume lift!

 

Lash volume lift ook wimperlifting genoemd is een populaire behandeling voor langere en vollere wimpers. Door het aanbrengen van diverse lotions in speciale volgorde en timing op de natuurlijke wimperhaartjes worden deze op een silicone pad gelift en gekruld tegelijk. Lash volume lift is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. 

 

Tevens wordt er een een serum aangebracht wat uw wimperhaartjes vanuit de wortels intensief voedt. U kunt tijdens de behandeling indien u wenst uw wimperhaartjes laten verven. Lash volume lift maakt daardoor het gebruik van een wimperkruller en/of mascara overbodig.

 

Het resultaat zal ongeveer 6 weken zichtbaar zijn afhankelijk van de groeicyclus van uw wimperhaartjes. Na 6 weken kunt de behandeling gewoon weer herhalen.

 

Bij Arty-Chique Beauty maken wij voor de Lash lift gebruik van de producten van Misenlift®. Misencil heeft na drie jaar onderzoek haar eigen Lash Lift techniek ontwikkeld: Misenlift®, welke klinisch getest en veilig bevonden is door Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU Gezondheidsauthoriteiten. 

 

Tevens heeft Misencil de herstellende Botulash® behandeling ontwikkeld: Botulash® is een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen, welke worden veroorzaakt door chemische, thermische (hitte) en mechanische (wimperkrultang) beschadigingen.

 

 


De behandeling 

Wij verzoeken u om zonder lenzen en oog make-up naar de de afspraak te komen.

 

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. We bespreken hierin uw wensen, verwachtingen, gezondheid en de mogelijkheden. U dient een formulier in te vullen en te ondertekenen met  betrekking tot uw gezondheid en toestemming.

Daarna kunnen we met de behandeling starten. De behandeling duurt tussen de 30-45 minuten afhankelijk van de dikte van uw natuurlijke wimpers en of u de wimpers wilt laten verven. 

 

Na de behandeling krijgt u een nazorginstructie van ons en een wimperborsteltje wat u na 24 uur kunt gebruiken.

 

Wij raden een lash lift af wanneer u:

  • beschadigde natuurlijke wimpers heeft
  • last van eczeem op uw oogleden heeft
  • last heeft van droge ogen
  • last heeft ontstoken ogen
  • het afgelopen jaar chemotherapie heeft ondergaan

 

Nazorg dag 1 na de behandeling (daarna kunt u weer alles doen)

De wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar plakken. Dit hoort zo en het is ook belangrijk dat u ze niet uit elkaar borstelt! Laat uw wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd uw hoofd goed achterover onder de douche en was uw gezicht alleen met een washandje, waarbij uw ogen niet in contact met water komen.

Na 24 uur kunt u de wimpers weer verfijnen en door borstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. U kunt dan ook weer doen wat u normaal gesproken ook doet, zoals douchen en make-up dragen!

 

 


Wilt u graag een Lash volume lift behandeling? Neem dan contact met ons op voor afspraak.

Contact