Nagelbehandelingen 

 

Mooie verzorgde nagels, wie wil dat nu niet? Uw handen gebruikt u de hele dag. Bij het kennismaken geeft u vaak als eerste een hand. We kunnen dus wel zeggen dat uw handen uw visitekaartje zijn. Daarvan zijn mooie verzorgde nagels een groot onderdeel. 

 

Bij Arty-Chique Beauty bent u voor mooi verzorgde nagels op het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in nagelstyling heeft Arty-Chique Beauty alle kennis en kunde in huis. 

 

Of u nu voor een nagel verstevigde behandeling met natuurlijke look gaat of juist voor een felle opvallende kleur met glitters kiest, bij Arty-Chique Beauty kunt u kiezen uit meer dan 120 verschillende kleuren. 

 

 

Bij Arty-Chique Beauty bieden we diverse behandelingen aan

  • Gellak op eigen nagels: Gellak is een nagellak waar een gel aan is toegevoegd waardoor het stukken beter blijft zitten in vergelijking met traditionele nagellak. Gellak wordt daarom ook wel ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en blijft vaak 2 weken tot zelf 3 weken goed zitten. Door de bestanddelen van gellak is de lak super glanzend en glad. Ook is uw nagel steviger en heeft de lak minder kans op chippen. 

 

  • Rubberbase/ BIAB: Rubberbase/ BIAB is beter en sterker dan gellak. Het heeft een dikke consistentie doordat er een builder aan de formule is toegevoegd. Hierdoor worden uw nagels verstevigd maar blijven ze flexibel en kan het meebuigen met de eigen nagelplaat zonder dat er barsten en breuken plaatsvinden. Deze behandeling is ideaal wanneer u broze en breekbare nagels heeft. U kunt er zelf een kleine verlening van 1 tot 2 millimeter mee realiseren. Afhankelijk van de uitgroei  en de conditie van uw natuurlijke nagel blijft het tussen de 3 en 4 weken goed zitten. U kunt kiezen voor een basis naturel kleur of afwerken met een mooie kleur gellak. 

     

    Wilt u een afspraak maken?

    Contact