Arty-Chique Beauty

Permanente make-up studio en beautysalon

 

Aangenaam, mijn naam is Rebecca Bunthof en ik ben het gezicht achter Arty-Chique Beauty en Arty- Chique Epoxy- Art.

Ik ben moeder van 2 jongens en woon samen met mijn vriend in het Brabantse Haren (gemeente Oss), waar ik Arty-Chique Beauty run.

In mijn vrije tijd ben ik altijd creatief bezig, ik maak objecten van Epoxy-art zoals oorbellen, schilderijen, tafels, spiegels en accessoires. Mijn kunstwerken komen overal in de salon terug. 

Op deze site vind u mijn webshop waar ik mijn handgemaakte en unieke oorbellen en items verkoop. Benieuwd naar mijn Epoxy art? Neem een kijkje in de webshop, u bent van harte welkom.

 

Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor uiterlijke verzorging. Hier heb ik in het verleden ook een opleiding voor gedaan. Daarna ben ik mij gaan omscholen en specialiseren tot Management Support en ik heb dit vak jaren vol liefde uitgeoefend. 

 

Toch bleef het gevoel om creatief bezig te zijn en mijn passie voor uiterlijke verzorging kriebelen. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om mijzelf om gaan scholen tot permanente make-up specialist en sinds 2021 ben ik trotse eigenares van Arty-Chique Beauty.De combinatie van mijn passie voor schoonheid en mijn creativiteit zorgen ervoor dat ik dit bijzonder mooie vak vol passie kan uitvoeren. Het is voor mij enorm belangrijk dat u tevreden en blij de deur uitgaat na uw behandeling. Iedereen is anders ik vind het daarom ook een uitdaging om samen tot een optimaal resultaat te komen. 

 

Alleen maar het beste voor mijn klanten. Om ervoor te zorgen dat ik alle kennis en kunde bezit heb ik de intensieve Allround Plus PMU Artist opleiding bij Langmair Academy gevolgd en ben hiervoor gediplomeerd. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Dit samen met de GGD vergunning voor hygiëne maakt een mooie combinatie. 

 

Verder ben ik gediplomeerd/ gecertificeerd voor diverse andere beauty-behandelingen. Om mijzelf te blijven ontwikkelen en mijn klanten van het beste te kunnen voorzien volg ik regelmatig masterclasses en/of bijscholing. Daarbij maak ik enkel gebruik van hoogwaardige pigmenten, naalden en producten. 

U bent van harte welkom om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Ik zal u altijd van eerlijk advies voorzien. Wie weet tot snel.

 

 


Wilt u een afspraak maken? 

 Contact