Retourbeleid

 

Uiteraard hoopt Arty-Chique Beauty ik dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht dit helaas niet zo zijn, heeft u de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
 
 
Let op: de kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor de klant. Arty-Chique Beauty is niet verantwoordelijk voor het kwijt en/ of beschadigd raken van een pakket. Daarom is het verstandig om uw te retourneren artikel te versturen met een track and trace code. Wegens Hygiënische redenen zijn oorbellen enkel te retourneren wanneer ze ongedragen in de originele verpakking zitten en de zegel intact is.
 
 
Hoe kunt u een artikel te retourneren:
 
Stuur een mail naar info@artychique-beauty.nl met het verzoek om een retourformulier. Zorg dat u het artikel goed verpakt zoals in de doos waar het artikel mee geleverd is en verstuur ze samen op met het retourformulier.
Je mag je pakket opsturen naar:
Arty-Chique Beauty
Groenstraat 11a 
5368 AL  Haren 
 
Terugbetalingen kunnen alleen worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode en zullen na 14 dagen na ontvangst en verwerking op uw rekening verschijnen. U ontvangt een e-mail wanneer wij de retourzending hebben ontvangen.
 
Het ruilen van uw bestelling?
 
U kunt uw artikelen niet ruilen. Wenst u toch een ander artikel dan kunt u het artikel retour sturen via bovenstaande methode en ontvangt u uw betaling terug. Daarna kunt u een nieuw artikel kopen op onze website.
 
Beschadigd artikel?
 
Heeft u een beschadigd of kapot artikel ontvangen verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen  via info@artychique-beauty.nl.  Wij vragen u vriendelijk om een foto van het artikel en de beschadiging mee te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor verdere afhandeling.