Lash Lift Oss: De Ultieme Behandeling voor Verbluffende Wimpers bij ARty-Chique Beauty

Wat is een Lash Lift?

Een Lash Lift, ook wel wimperlifting genoemd, is een innovatieve behandeling waarbij de natuurlijke wimpers vanaf de wortel worden gelift en gekruld. Dit zorgt voor een open blik en prachtige, lange wimpers. Bij ARty-Chique Beauty in Oss bieden we deze behandeling aan in combinatie met onze hoogwaardige permanente make-up en andere huidverbeterende behandelingen.

Waarom kiezen voor een Lash Lift bij ARty-Chique Beauty in Oss?

Bij ARty-Chique Beauty zijn we gespecialiseerd in het bieden van de beste Lash Lift-behandeling in Oss en omgeving. Onze ervaren specialist Rebecca Bunthof zorgt ervoor dat uw wimpers er langer, voller en perfect gekruld uitzien. Enkele voordelen van een Lash Lift bij ARty-Chique Beauty zijn:

 • Langdurig resultaat: Een Lash Lift bij ARty-Chique Beauty blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar.
 • Geen wimperextensions nodig: Met een Lash Lift krijgt u hetzelfde effect als met wimperextensions, maar dan zonder het gebruik van kunstmatige wimpers.
 • Veilig en pijnloos: De Lash Lift-behandeling bij ARty-Chique Beauty is volledig veilig en pijnloos.
 • Geschikt voor alle wimpers: Zowel lange als korte wimpers kunnen profiteren van een Lash Lift.

Het proces van de Lash Lift-behandeling

Bij ARty-Chique Beauty in Oss verloopt de Lash Lift-behandeling in een aantal stappen:

 1. Reiniging: Allereerst worden uw wimpers gereinigd om make-up, olie en vuil te verwijderen.
 2. Wimperlift: De wimpers worden voorzichtig gelift en gekruld met behulp van siliconen pads en speciale Lash Lift-gels.
 3. Verven: Indien gewenst kunnen de wimpers worden geverfd om een extra intens effect te creëren.
 4. Verzorging: Tot slot wordt een verzorgende serum aangebracht om de wimpers te voeden en te beschermen.

Andere behandelingen bij ARty-Chique Beauty

Naast Lash Lift biedt ARty-Chique Beauty in Oss diverse andere behandelingen aan, waaronder:

 • Permanente make-up voor wenkbrauwen, ogen en lippen
 • BB-Glow voor een stralende, egale huid
 • Microneedling voor huidvernieuwing en verbetering

Maak een afspraak bij ARty-Chique Beauty in Oss

Bent u geïnteresseerd in een Lash Lift of een van onze andere behandelingen? Neem dan contact op met ARty-Chique Beauty om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via info@artychique-beauty.nl of telefonisch op 06-47897159. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze sfeervolle salon aan de Groenstraat 11a in Haren, Noord Brabant (gemeente Oss). Onze salon biedt gratis parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar.

Geniet van een unieke, ontspannende omgeving

Bij ARty-Chique Beauty willen we dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw bezoek. Daarom hebben we gezorgd voor een warme, uitnodigende sfeer in onze salon. Rebecca Bunthof, de eigenaresse en specialist, is ook een getalenteerd kunstenaar en haar prachtige Epoxy-art objecten zijn te bewonderen in de salon. Dit zorgt voor een unieke en artistieke ambiance waar u kunt ontspannen en genieten van uw behandelingen.

ARty-Chique Beauty: Uw specialist in Lash Lift en meer in Oss

Bij ARty-Chique Beauty zijn we trots op onze expertise op het gebied van Lash Lift en andere huidverbeterende behandelingen. We zijn erkend door verzekeraars en werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen. Met een persoonlijke benadering en uitstekende service zorgt Rebecca Bunthof ervoor dat u met een tevreden gevoel en prachtige resultaten de salon verlaat.

Wil je meer informatie?

Wilt u meer weten over onze behandelingen, prijzen en beschikbare afspraken? Bezoek dan onze webpaginas: behandelingen en prijslijsten. Laat u inspireren door de unieke combinatie van kunst en schoonheid bij ARty-Chique Beauty, dé salon voor Lash Lift, permanente make-up en huidverbetering in Oss en omstreken. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en samen te werken aan een stralende huid en verbluffende wimpers.