Permanente Make-up Oss: ARty-Chique Beauty, uw specialist in schoonheid

Ontdek ARty-Chique Beauty, dé expert in permanente make-up in Oss

Bent u op zoek naar de beste salon voor permanente make-up in Oss en omgeving? Zoek niet verder! ARty-Chique Beauty is dé plek waar vakmanschap, passie en kwaliteit samenkomen. In dit artikel leest u alles over de behandelingen, de eigenaresse en het unieke karakter van deze bijzondere salon.

Permanente make-up: technieken en behandelingen voor een stralend uiterlijk

Bij ARty-Chique Beauty kunt u terecht voor diverse permanente make-up behandelingen, zoals:

PMU Wenkbrauwen

Pigmenten worden aangebracht om uw wenkbrauwen een voller en natuurlijker uiterlijk te geven.

PMU Ogen

Accentueer uw oogcontouren door het aanbrengen van pigmenten langs de wimperlijn.

PMU Lippen

Vul uw lippen op en definieer ze door het inbrengen van pigmenten in de lipcontouren.

Huidverbeterende behandelingen bij ARty-Chique Beauty

Naast permanente make-up biedt ARty-Chique Beauty ook andere huidverbeterende behandelingen aan, zoals:

  • LVL Lash Volume Lifting
  • BB-Glow
  • Microneedling

Al deze behandelingen worden uitgevoerd door de ervaren en vakkundige Rebecca Bunthof.

Rebecca Bunthof: het gezicht achter ARty-Chique Beauty

Rebecca Bunthof is het hart en de ziel van ARty-Chique Beauty. Ze is moeder van twee jongens en woont samen met haar vriend in het Brabantse Haren (gemeente Oss), waar ze haar salon runt. In haar vrije tijd is Rebecca een gepassioneerd kunstenaar, gespecialiseerd in het maken van objecten van Epoxy-art zoals schilderijen, tafels, spiegels en accessoires. Haar kunstwerken zijn terug te vinden in de salon en geven de ruimte een unieke en kunstzinnige uitstraling.

De locatie: een prachtige boerderij in Haren, Oss

ARty-Chique Beauty is gevestigd in een schitterende boerderij aan de Groenstraat 11a in Haren, Noord Brabant (gemeente Oss). Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en u kunt eenvoudig contact opnemen via info@artychique-beauty.nl of telefonisch via 06-47897159.

Persoonlijke benadering en uitstekende service bij ARty-Chique Beauty

Bij ARty-Chique Beauty staat persoonlijke aandacht en service voorop. Rebecca neemt de tijd voor elke klant en zorgt ervoor dat iedereen met een goed gevoel de deur uit gaat. Er wordt enkel gewerkt met hoogwaardige materialen en de salon is erkend door verzekeraars.

Kies ARty-Chique Beauty voor uw permanente make-up in Oss

Wanneer u op zoek bent naar een professionele salon voor permanente make-up in Oss en omgeving, is ARty-Chique Beauty de perfecte keuze. Met een breed scala aan technieken en behandelingen op het gebied van permanente make-up en huidverbetering, gecombineerd met een unieke, kunstzinnige ambiance en persoonlijke benadering, zorgt Rebecca Bunthof ervoor dat u zich op uw gemak voelt en het beste resultaat behaalt.

Maak een afspraak bij ARty-Chique Beauty

Bent u nieuwsgierig geworden naar de behandelingen en de kunstzinnige sfeer bij ARty-Chique Beauty? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Rebecca Bunthof staat klaar om u te adviseren en te begeleiden naar een stralende huid en prachtige permanente make-up.

 

Contactgegevens:

  • Website: www.artychique-beauty.nl
  • E-mail: info@artychique-beauty.nl
  • Telefoon: 06-47897159
  • Adres: Groenstraat 11a, Haren, Noord Brabant (gemeente Oss)

Laat u inspireren door de bijzondere combinatie van kunst en schoonheid bij ARty-Chique Beauty

Bezoek onze pagina’s over onze diensten voor meer informatie, prijzen en beschikbare behandelingen. Laat u inspireren door de bijzondere combinatie van kunst en schoonheid bij ARty-Chique Beauty, dé salon voor permanente make-up in Oss en omstreken. Vertrouw op de expertise van Rebecca Bunthof en geniet van een unieke ervaring in haar prachtige salon.

 

Kies voor ARty-Chique Beauty en ontdek de voordelen van permanente make-up en huidverbeterende behandelingen, uitgevoerd door een ervaren specialist in een ontspannen, kunstzinnige omgeving. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!