Schoonheidssalons Oss: Ontdek ARty-Chique Beauty

De beste schoonheidssalon in Oss en omgeving

Bent u op zoek naar een topkwaliteit schoonheidssalon in Oss en omstreken? Zoek niet verder! ARty-Chique Beauty staat bekend als dé plek voor permanente make-up en huidverbeterende behandelingen in de regio. Wij bieden een breed scala aan behandelingen om u te helpen stralen en zelfverzekerd te voelen. Lees verder en ontdek wat ARty-Chique Beauty u te bieden heeft.

Permanente make-up: voor een blijvend mooie uitstraling

Bij ARty-Chique Beauty zijn we gespecialiseerd in permanente make-up. Wij bieden diverse behandelingen aan, zoals:

  • PMU wenkbrauwen: Met deze behandeling krijgen uw wenkbrauwen een voller en natuurlijker uiterlijk door het aanbrengen van pigmenten.
  • PMU ogen: Hierbij accentueren we de oogcontouren door pigmenten langs de wimperlijn aan te brengen.
  • PMU lippen: Door het inbrengen van pigmenten in de lipcontouren, worden uw lippen opgevuld en gedefinieerd.

Huidverbeterende behandelingen voor een stralende huid

Naast permanente make-up bieden we bij ARty-Chique Beauty ook diverse huidverbeterende behandelingen aan, zoals:

  • LVL Lash volume lifting: Deze behandeling zorgt voor een natuurlijke krul en lift van de wimpers, waardoor u een open en frisse blik krijgt.
  • BB-Glow: Deze behandeling geeft uw huid een egale teint en gezonde glans, dankzij de combinatie van microneedling en het aanbrengen van een gekleurde serum.
  • Microneedling: Deze behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, waardoor fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken verminderen.

Een persoonlijke benadering bij ARty-Chique Beauty

Bij ARty-Chique Beauty staat persoonlijke aandacht en service voorop. Wij nemen de tijd voor elke klant en zorgen ervoor dat iedereen met een goed gevoel de deur uit gaat. Onze salon wordt gerund door Rebecca Bunthof, een ervaren en vakkundige schoonheidsspecialiste. Naast haar passie voor schoonheid, is Rebecca ook een getalenteerd kunstenaar. Haar kunstwerken zijn terug te vinden in de salon en geven de ruimte een unieke en kunstzinnige uitstraling.

Bezoek onze sfeervolle salon in Haren

ARty-Chique Beauty is gevestigd in een prachtige boerderij aan de Groenstraat 11a in Haren, Noord-Brabant (gemeente Oss). Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en u kunt eenvoudig contact met ons opnemen via info@artychique-beauty.nl of telefonisch via 06-47897159.

Kies voor ARty-Chique Beauty: uw schoonheidssalon in Oss

Wanneer u op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon in Oss en omgeving, is ARty-Chique Beauty de perfecte keuze. Met een breed scala aan technieken en behandelingen op het gebied van permanente make-up en huidverbetering, gecombineerd met een unieke, kunstzinnige ambiance en persoonlijke benadering, zorgt Rebecca Bunthof ervoor dat u zich op uw gemak voelt en het beste resultaat behaalt.

Maak een afspraak bij ARty-Chique Beauty

Bent u nieuwsgierig geworden naar de behandelingen en de kunstzinnige sfeer bij ARty-Chique Beauty? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Rebecca Bunthof staat klaar om u te adviseren en te begeleiden naar een stralende huid en prachtige permanente make-up.

Ervaar het verschil bij ARty-Chique Beauty

Kies voor een ervaring die u niet snel zult vergeten bij ARty-Chique Beauty, uw schoonheidssalon in Oss. Onze unieke locatie, persoonlijke benadering en uitstekende service zorgen ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt. Ons doel is om u met een tevreden gevoel en prachtig resultaat de deur uit te laten gaan.

Wacht niet langer en maak een afspraak bij ARty-Chique Beauty, dé schoonheidssalon in Oss en omgeving waar u terecht kunt voor permanente make-up en huidverbeterende behandelingen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u te werken aan een stralende huid en prachtige permanente make-up.