Wenkbrauwen Oss: ARty-Chique Beauty, uw specialist in permanente make-up

Als u op zoek bent naar de perfecte wenkbrauwen in Oss, dan bent u bij ARty-Chique Beauty aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van permanente make-up en bieden u een breed scala aan behandelingen aan, waaronder PMU wenkbrauwen. In dit artikel leest u alles over onze unieke salon, de behandelingen en onze persoonlijke benadering.

De perfecte wenkbrauwen in Oss met PMU wenkbrauwen

Bij ARty-Chique Beauty begrijpen we dat uw wenkbrauwen een belangrijk onderdeel zijn van uw gezichtsuitdrukking. Met onze PMU wenkbrauwen behandeling zorgen we ervoor dat uw wenkbrauwen er altijd perfect uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bijtekenen of inkleuren ervan. Onze ervaren specialist, Rebecca Bunthof, past verschillende technieken toe, zoals microblading en schaduwtechniek, om het gewenste resultaat te bereiken. Zo krijgt u natuurlijke, volle wenkbrauwen die perfect passen bij uw gezicht.

Meer dan alleen wenkbrauwen: ons aanbod aan permanente make-up behandelingen

Naast PMU wenkbrauwen biedt ARty-Chique Beauty ook andere permanente make-up behandelingen aan:

  • PMU ogen: Met deze behandeling accentueren we de oogcontouren door het aanbrengen van pigmenten langs de wimperlijn. Dit zorgt voor een subtiele en natuurlijke eyeliner.
  • PMU lippen: Hiermee worden de lippen opgevuld en gedefinieerd door het inbrengen van pigmenten in de lipcontouren. Dit geeft uw lippen meer kleur en een voller uiterlijk.

Huidverbeterende behandelingen bij ARty-Chique Beauty

Naast permanente make-up kunt u bij ons ook terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals:

  • LVL Lash volume lifting: Met deze behandeling worden uw natuurlijke wimpers gelift en gekruld, waardoor ze langer en voller ogen.
  • BB-Glow: Een semi-permanente foundationbehandeling die uw huid een egale teint en stralende glow geeft.
  • Microneedling: Een effectieve behandeling om huidproblemen zoals acne, littekens en pigmentvlekken te verminderen en de huidstructuur te verbeteren.

Waarom kiezen voor ARty-Chique Beauty?

Bij ARty-Chique Beauty staat persoonlijke aandacht en service voorop. Rebecca neemt de tijd voor elke klant en zorgt ervoor dat iedereen met een goed gevoel de deur uit gaat. Er wordt enkel gewerkt met hoogwaardige materialen en de salon is erkend door verzekeraars.

Onze salon is gevestigd in een prachtige boerderij aan de Groenstraat 11a in Haren, Noord Brabant (gemeente Oss). Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en u kunt eenvoudig contact opnemen via info@artychique-beauty.nl

of telefonisch via 06-47897159.

Een unieke, kunstzinnige ambiance bij ARty-Chique Beauty

Rebecca Bunthof, het gezicht achter ARty-Chique Beauty, is niet alleen een ervaren specialist op het gebied van permanente make-up en huidverbetering, maar ook een gepassioneerd kunstenaar. In haar vrije tijd maakt ze prachtige objecten van Epoxy-art zoals schilderijen, tafels, spiegels en accessoires. Deze kunstwerken zijn terug te vinden in de salon, waardoor de ruimte een unieke en kunstzinnige uitstraling krijgt.

Plan uw bezoek aan ARty-Chique Beauty

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze behandelingen en de bijzondere sfeer bij ARty-Chique Beauty? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Rebecca Bunthof staat klaar om u te adviseren en te begeleiden naar prachtige wenkbrauwen en een stralende huid.

 

Bezoek onze onze pagina’s over onze diensten voor meer informatie, prijzen en beschikbare behandelingen. Laat u inspireren door de unieke combinatie van kunst en schoonheid bij ARty-Chique Beauty, dé salon voor wenkbrauwen in Oss en omstreken.